Ja, du SKAL have en rigtig kontorstol til hjemmekontoret

Det behøver måske ikke være en Herman Miller Aeron som denne, men en ergonomisk kontorstol er en rigtig god ide.

Med Covid-19 er hjemmearbejde kommet på dagsordenen hos rigtig mange mennesker, der aldrig før har prøvet at arbejde hjemmefra i længere tid af gangen. 

Det kan jeg sagtens huske hvordan var, da jeg blev selvstændig for snart 10 år siden.

Der er mange faldgruber at undgå, forstyrrelser og distraktioner, men det jeg oftest lægger mærke til når jeg ser billeder af folk der er sendt hjem på arbejde er hvor dårlig deres arbejdsforhold er, når det gælder stol og skrivebord.

Mange sidder bare ved spisebordet på en fin dansk designstol i træ. Av, tænker jeg, det kommer til at gøre ondt meget snart.

Skal du arbejde hjemmefra skal du have en kontorstol. Sådan er det.

Heldigvis kan du godt få en kontorstol der er pæn at se på samtidig med den ser godt ud og indrøm det nu bare, det er en del af årsagen til du ikke har indrettet hjemmekontor i stuen.

Nu er det så heldigt at jeg netop har færdiggjort en guide til at købe ergonomisk kontorstol på mit projekt – DanskDesignLeksikon.dk. Klik på linket for at gå til guiden. 

Her har jeg fundet 10 flotte og funktionelle kontorstole, som både din ryg og din sans for stil vil elske.

Er du typen der er til skandinavisk ro og minimalisme i din indretning vil jeg anbefale klassikeren Håg Capisco. Det er den mest kendte ergonomiske kontorstol og den er diskret, men samtidig interessant at se på, med sit utraditionelle udseende.

Er du typen der er optaget af moderne design, penge og New York (undskyld flosklerne), så tag et kig på Herman Miller Aeron, den eneste kontorstol der har en permanent plads på Museum of Modern Art i New York. Mange i IT branchen sværger til den. 

Der er selvfølgelig også mange andre billige løsninger. Jeg anbefaler en række stole fra danske iStol.dk blandt andet. Jeg har selv været godt tilfreds med IKEAs kontorstole, der til omkring 1000kr giver rigtig meget værdi for pengene. Ergonomien er det måske lidt småt med, men de fungerer og designmæssigt synes jeg de gør det godt.

Under alle omstændigheder er det vigtigste at du tager din hjemmearbejdsplads seriøst og får dig en ordentlig kontorstol. Så kan vi snakke om skrivebordet næste gang.

Skriv en kommentar