5 fede gratis spil på nettet

Annonceindhold

Mangler du inspiration til et gratis online spil der er nemt at give sig til? Her får du 5 fede spil der er lige så vanedannende som gratis7kabale.dk. Hvad er dit favorit gratis spil? Fortæl os det i kommentarerne.

1. Agar.io

Agar.io er et online spil, der er skabt af Matheus Valadares. Spillerne styrer en celle på et kort, der repræsenterer en petriskål; målet er at få så meget masse som muligt ved at absorbere mindre celler uden at blive absorberet af større celler. Spillet starter med spillerens celle med en radius på fem pixels og encellede organismer, der optager det meste af spilleområdet. Efterhånden som spillerne absorberer mere masse, vokser de i størrelse; de største spillere kan have hundredvis af gange massen af de mindste celler.

2. Slither.io

Slither.io er et onlinespil udviklet af Steve Howse. Det kombinerer elementer fra det klassiske slangespil Snake og Agar.io. Målet med spillet er at få den længste slange på serveren. Når en spiller kolliderer med en anden spiller, bliver de elimineret og bliver til glødende kugler, som kan spises af andre spillere. Den sidste spiller, der står tilbage, vinder runden.

3. Diep.io

Diep.io er et onlinespil, der er skabt af Matheus Valadares. Det minder om Agar.io, men i stedet for at være en celle styrer spilleren en tank. Målet er at ødelægge så mange objekter som muligt og vokse i størrelse ved at absorbere deres masse. Spillerne kan også skyde på andre spillere for at eliminere dem og absorbere deres masse. Den sidste spiller, der står tilbage, vinder runden.

4. Superhex.io

Superhex.io er et online spil skabt af Nick Fulcher. Det minder om Diep.io, men i stedet for at være en tank styrer spilleren en sekskant. Målet er at erobre så meget territorium som muligt ved at omringe detmed din sekskant. Spillerne kan også skyde på andre spillere for at eliminere dem og optage deres territorium. Spilleren med flest territorier i slutningen af runden vinder.

5. Splix.io

Splix.io er et online multiplayer-spil, der er skabt af Michael Burdett. Det kan sammenlignes med Agar.io, men i stedet for celler styrer spillerne firkanter, der skyder på hinanden i et forsøg på at ødelægge hinandens firkanter. Spillet begynder med, at hver spiller har en enkelt firkant og udvikler sig, efterhånden som de ødelægger flere firkanter og får erfaringspoint, som kan bruges til at forbedre deres firkant på flere måder.

Skriv en kommentar