Simply.com anmeldelse – test og tilbud på webhoteller fra Simply

Simply er en stor dansk udbyder af webhoteller og mit anbefalede, bedst i test, webhotel til dig.

Jeg anbefaler Simply fordi de har gode priser, dansk telefonsupport og et kontrolpanel der er nemt at bruge.

Faktisk har jeg selv for nuværende 10+ webhoteller hos Simply og med priser fra 10kr om måneden er det da også til at overskue.

Uanset om du skal have en firmaside, en webshop eller noget helt andet, så vil jeg anbefale Simply til formålet.

Indholdsfortegnelse

Læs også: Bedste Webhotel - test og tilbud

Populære webhoteller

Basic Suite
50% RABAT PÅ FØRSTE ÅR

Basic Suiten er Simplys billigste og mindste webhotel. Den er velegnet til blogs og mindre erhvervssider, der ikke får en hel masse trafik.

Vælg dette webhotel, hvis du ikke er sikker på hvor mange besøgende dit website vil få.

10 kr.
pr. måned
Standard Suite
50% RABAT PÅ FØRSTE ÅR

Standard suiten er næste skridt op fra Basic Suite og er sådan set den samme type webhotel med shared hosting som Basic Suite, der er bare skruet op for hvad du får med af specs.

Vælg dette webhotel, hvis du allerede har et website med besøgende og kunder.

18 kr.
pr. måned
Pro Suite
SPAR 50% PÅ FØRSTE ÅR

Pro Suite er til dig der arbejder professionelt med websites og online salg.

Her får du telefon support og masser af power til at hoste selv store websites.

Vælg dette webhotel, hvis du vil være sikker på at aldrig få problemer.

28 kr.
pr. måned
Hvem anbefaler jeg Simply til?

Jeg anbefaler Simply til alle hosting formål du måtte have, uanset om du skal have en blog, en flot firmaside, en webshop eller du vil starte et online magasin.

Simply kan klare opgaven og betaler du for et Pro webhotel har du mulighed for at få kompetent hjælp af dansk support.

Simply har blandt andet 1-klik installation af en lang række af de mest populære software, så som WordPress, Woocommerce, Magento, Joomla, Prestashop osv. Det hele på dansk. Det gør det nemt at komme igang.

For mig er det også et plus at sikkerheden er god hos Simply, hvor der løbende arbejdes på at holde hackere og spammere ude. Jeg er ikke blevet hacket i de 4 år jeg har været kunde og det er faktisk lidt et særsyn.

Det er også en stor fordel for for mig at Simply har nem, daglig backup og genskabelse.

Adskillige gange har jeg ødelagt mit website og så er der panik … eller det er der ikke, for jeg kan bare klikke på en knap og få mit website fra i går tilbage. Det er uundværligt.

Kort sagt, hvis du vil have det sikre valg, som du kan være sikker på at komme i kontakt med, og som har styr på deres sh*t, så vælg Simply.

Jeg står 100% inde for det og jeg er normalt meget kritisk anlagt.

Webhotel pakker

Basic Suite

Basic Suiten er Simplys billigste og mindste webhotel. Den er velegnet til blogs og mindre erhvervssider, der ikke får en hel masse trafik.

Hvis du har op til 10.000 besøgende om måneden og de ikke bruger en masse trafik (fx til video), vil dette webhotel være alt rigeligt.

Det kunne for eksempel være hvis du havde en hjemmeside til forretning som konsulent, håndværker, freelancer eller noget andet. Her er dette webhotel helt perfekt.

Det kunne også være en lille webshop med et mindre antal produkter eller en blog der endnu ikke er eksploderet med besøgende.

Her vil Basic Suite være fantastisk værdi for pengene, da du kan få første år for kun 10 kr om måneden, der dog stiger til mere i år 2.

Alle Simplys webhoteller har en masse gode funktioner, som 1-klik install, backup, cache osv. Det får du også her.

Hvor Basic Suite kommer til kort er hvis du får held med din hjemmeside og du får en masse besøgende (fx 1000 om dagen). Her vil du nok hurtigt få brugt din RAM og båndbredde.

Basic suite er heller ikke velegnet til hjemmesider der laver omfattende databaseoperationer eller bruger feeds, video og billeder i høj opløsning. Der ryger de 512MB RAM nemlig ret hurtigt og så går din hjemmeside i stå. Her skal du vælge Standard, Pro eller Enterprise.

Standard Suite

Standard suiten er næste skridt op fra Basic Suite og er sådan set den samme type webhotel med shared hosting som Basic Suite, der er bare skruet op for hvad du får med af specs.

Denne pakke er velegnet til dig der har en populær blog eller webshop, som har en hel del besøgende, men som ikke har behov for telefonsupport og som ikke bruger super mange resurser på data, video og billeder.

Jeg bruger selv Standard suiten til mine mest populære sider.

I forhold til Basic Suites får du fx:

 • 1 GB RAM vs 0,5 GB RAM
 • 2 CPU kerner vs 1 CPU kerne
 • 20 GB harddisk vs 10GB harddisk

Så du betaler det dobbelt og får det dobbelte i hvert fald i hardware. Det er da til at forstå.

Ellers er der ikke så meget at sige om Standard Suiten i forhold til Basic Suiten.

Du får det samme support (kun email) som på Basic Suiten og du får de samme gode muligheder for 1-klik, backup osv.

Standard suiten giver dig rum til at vokse. Der er nok RAM, lagringsplads og CPU, til at kunne klare at du pludselig bliver populær og får en masse besøgende.

Skal du have et stort avanceret website med meget dynamisk indhold (fx feeds eller mange produkter) og måske brugergenereret indhold, vil jeg dog ikke anbefale Standard suiten. Her kan du nemlig især få lidt problemer med RAM.

Pro Suite

Her går vi skridtet op og får det første egentlige professionelle webhotel hos Simply.

Her er den største forskel at du får telefonsupport og det er en afgørende forskel.

Der er mere af det hele her i forhold til specs, her får du:

 • 100 GB harddisk – det er 5x mere end Standard Suite
 • 3 CPU kerner – det er 1 mere end Standard Suite
 • 1,5 GB RAM – det er 0,5 GB RAM mere end Standard Suite

Du kan altså have et rigtigt stort site her, for der er mere end 100GB lagringsplads.

CPU og RAM er der også mere af, men ikke i samme større grad end laggringslads. Så du bør stadig tænke i optimering af dit resurseforbrug, men det er måske faktisk en god ting. Der er jo ikke noget god business i at bruge en masse unødvendige resurser.

Vigtigere er nok at du her får telefonsupport. Det mener jeg er en afgørende forskel, hvis du driver et stort website med mange kunder eller besøgende.

Du kan simpelthen ikke sidde og skrive frem og tilbage på email, hvis du har et website der tjener dig mange tusinde kroner. S

å skal muligheden være der, for at kunne få fat på en medarbejder. Det kan du med Pro suiten.

Funktioner

Kontrolpanel

Simply bruger deres eget kontrolpanel på dansk. Herfra har du adgang til vigtige fuktioner som 1-klik installation, opsætning af email, SSL og meget andet.

Det er et fint kontrolpanel, der kan det som det skal, også de mere avancerede opgaver.

Det tekniske er nemt og tilgængeligt, men administrationen af selve webhotellet kan være en lille smule forvirrende, især hvordan man tilføjer ekstra domæner til webhotellet.

Her kan det være lidt svært at finde ud af hvordan man opsætter det korrekt. Hvis du gør det forkert, risikerer du faktisk at overskrive et andet domæne. For de fleste er dette dog ikke noget de vil risikere at rode sig ud i.

Support

Jeg har kun gode ting at sige om Simply’s support der består af danske medarbejdere, som svarer på spørgsmål på email og telefon.

Skriver du en ticket, email, til Simply får du hurtig svar, selvom det ikke altid er de mest fyldestgørende svar. Det er desværre vilkårene, hvis du har et billigt webhotel, for ved 10kr om måneden kan man ikke forvente super personlig betjening.

Derfor er det godt at du kan få telefonsupport med Pro og Enterprise webhotellerne. Det koster mere, men jeg mener det kan være pengene værd for dig der ikke vil risikere at stå i en krise situation, fx ved hacking, og skulle kommunikere på email.

Backup

Det er heldigvis efterhånden standard at der bliver lavet daglige backups på webhoteller. Det er guld værd hvis du bliver hacket eller du kommer til at dumme dig og ødelægge dit website. Det sidste sker desværre alt for ofte, hvis du roder med kode selv.

Simply har en super nem gendannelsesfunktion, som er en af årsagerne til at jeg anbefaler Simply til alle.

Du skal bogstavelig talt kun trykke på en knap for at få dit website tilbage fra dagen før. Du kan desuden vælge præcis hvor meget der skal gendannes, hvilke mapper, om det er filer eller også database osv.

Super nemt og super værdifuldt.

Andre funktioner

SSL

Simply har gratis SSL, altså det certifikat, der gør at du kan kryptere din trafik, så du får hængelåsen og HTTPS i din url.

Der bruges her Lets Encrypt og det er nemt at tilføje det under “https beskyttelse”.

CMS

Simply tilbyder nem installation og brug af en lang række cms systemer og webshops:

 • WordPress
 • Woocommerce
 • Joomla
 • Magento
 • Drupal
 • Prestashop

Fordele og Ulemper

Simply er mit anbefalede webhotel af alle danske webhoteller, men der er selvfølgelig både godt og skidt ved Simply. Lad os se lidt på fordele og ulemper.

Fordele
Ulemper

Fordele

Lad os begynde med fordelene.

Masser af værd for pengene

Simply er et billigt webhotel, hvor du får meget for pengene, men lige vigtigt, så er der bare styr på tingene. Sikkerheden er i top, backup og gendannelse er god og nem. Der er mulighed for nemt at installere det du skal bruge.

God dansk support

Supporten er også super. Det er danskere der svarer på din emails og tager telefonen og som hjælper dig godt videre. Det er bare godt.

Ulemper

Men jeg har også et par klagepunkter. Nu kan det godt lyde som om jeg har en masse at udsætte på Simply, men det er faktisk ikke tilfældet. Jeg har langt mere at klage over ved andre udbydere!

For lidt RAM

Min største anke ved Simply er deres lidt skrabede mængde RAM. Jeg har oplevet at løbe tør for RAM adskillige gange, når jeg arbejder med feeds, hvor jeg fx skal downloade en masse billeder.

Nu skal det lige siges at jeg selv rodede mig ud i problemer ved ikke at optimere mit resurseforbrug ved fx at downloade billeder, som jeg egentlig ikke behøvede.

Jeg har dog hørt fra andre også at de løber ind i samme problemer med RAM hos Simply. Det er ikke noget 90% af brugere vil opleve og slet ikke dig, der har en mindre webshop eller almindelig website.

Mangler staging mulighed

Noget andet jeg godt kunne ønske mig hos Simply var muligheden for staging, altså at man kan lave rettelser i en staging version af sit website, teste for fejl og prøve nyt, i et sikkert system og så kunne gå live med disse rettelser når man er tilfreds.

Det har Simply ikke nogen egen løsning på, hvorfor man selv må ud i plugins og lignende. Der findes en del andre hosts der har denne funktionalitet, blandt andet udenlandske Kinsta og WP Engine, hvis du bruger WordPress.

Besværligt med ekstra domæner

Den sidste ulempe er at man ikke får fuld adgang til at tilføje ekstra domæner på sit webhotel. Det som på engelsk kaldes “add on” domæner.

Du kan godt nok, gratis, tilføje flere domæner og have flere websites på samme webhotel, men det er begrænset til et vist antal pr. webhotel. Hvis du går ud over dette kan du tilføje domænerne som “dns service”, men her kan du ikke bruge email og individuelle databaser.

Hvis du derfor gerne vil have reelt ubegrænsede domæner på dit webhotel, inkluderet mail og database, bør du se på en udenlandsk udbyder som Siteground.

Skriv en kommentar